top of page

Din nya träningsdag infaller på tisdag!

Uppdaterat: 8 juli

Borde inte tisdag bli allas vår Träningstisdag? En dag i veckan som alltid firas med att träna för alla som vill ha bra kondition och ha en stark och smidig kropp.


Jag för min del tycker verkligen att tisdagar skulle kunna vara den perfekta dagen för att vi alla ska bli träningsninjor! Eftersom tisdag alltid infaller i början av veckan så borde du vara full av energi och ha träningsmotivation kvar. Handen på hjärtat, vad händer egentligen på en tisdag? Inte mycket, eller hur? Din kalender är troligen obokad, så varför inte fylla den med något som verkligen gör skillnad för din hälsa?


Alltså, alla veckans andra dagar har redan sina egna saker att fira. Måndagar är numera vegodag, vilket är bra för din hälsa, men det betyder inte att du kan lata dig resten av veckan. Onsdagar är lillördag , - vilket för vissa betyder att de inte behöver träna eftersom dricka vin och äta ost lockar mera. Fredagar har i och för sig sitt fredagsfys, men alla hinner inte med att träna innan det officiella fredagsmyset startar.


Dessutom vet du vad som är ännu bättre med en träningsdag? Att vara träningssmart. Du kan fortfarande njuta av livet samtidigt som du blir starkare och friskare. Så vad väntar du på? Låt oss bli träningssmarta tillsammans varje tisdag!


Ingen kommer att vifta med pekpinnar på hur du ska träna. Vi är bara öppna och nyfikna på hur vi kan göra träning till en rolig och lustfylld aktivitet. All typ av motion är tillåtet för en träningsninja,


Kom igen nu - gör dig redo för Träningstisdag och låt oss sätta igång med att bli de bästa versionerna av oss själva!


Hänger du på?1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page