top of page

Din nya träningsdag infaller på tisdag!

Uppdaterat: 5 feb.


Borde inte tisdag bli allas vår Tränartisdag? En dag i veckan som alltid firas med att träna för alla oss som vill ha bra kondition och en stark och smidig kropp.


Jag för min del tycker verkligen att tisdagar skulle kunna vara den perfekta dagen för att vi alla ska skulle kunna vara en "tränings-ninja"!


Eftersom tisdagen alltid infaller i början av veckan så borde det finnas energi och träningsmotivation kvar efter helgen.


-Handen på hjärtat, vad händer egentligen på en tisdag? Inte mycket, eller hur? Din kalender är troligen obokad, så varför inte fylla den med något som verkligen gör skillnad för din hälsa?


Alltså, alla veckans andra dagar har redan sina egna saker att fira.

Måndagar är numera vego-dag, vilket är bra för din hälsa, men det betyder inte att du kan lata dig resten av veckan.


Onsdagar är lillördag , vilket för vissa betyder att de inte behöver träna alls eftersom dricka vin och äta ost lockar mera.


Fredagar har i och för sig sitt fredagsfys, men alla hinner inte med att träna innan det officiella fredagsmyset startar.


Dessutom vet du vad som är ännu bättre med en träningstisdag?

Att vara träningssmar! Du kan fortfarande njuta av livet samtidigt som du blir starkare och friskare. Så vad väntar du på? Låt oss bli träningssmarta tillsammans varje tisdag!


Hänger du på, och tränar på tisdagarna?7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page