top of page

Första löppasset, början på ett nytt äventyr?

Uppdaterat: 15 juli

Kanske är känslan av att du ska springa i ett motionsspår lika orimlig som att du ska iväg ut på ett okänt djungeläventyr typ som "Jakten på den försvunna skatten"! Där varje vägkrök eller backe kan vara potentiella faror - inte i form av pilspetsar som skjuts hej vilt omkring dig eller krälande djur som du måste passera, utan mer i form av kraftig andnöd och blytunga ben redan efter 200 meter, men oroa dig inte, för det finns en lösning förstås och det är att anlita en personlig löptränare!

Tänk på det som att ha du har din egen personliga Indiana Jones med dig, en som djärvt kommer att guida dig genom den okända terrängen och visa dig hur du övervinner alla tänkbara hinder på vägen.

Om du tror att din löparförmåga eller frånvaro av ork och kondition för den delen inte räcker till för att anlita en PT, så säger jag, tänk om! Även om du känner dig otränad och saknar rutin kan en löptränare öppna upp en helt ny värld av insikter om hur löpningen faktiskt kan upplevas både rolig och motivationshöjande.

Så nu vet du att du kan sluta bekymra dig för läbbiga djur eller fallgropar i motionsspåret, jag är helt övertygad om att du kommer att hitta massor försvunna skatter på dina löpturer framöver!

Vill du anlita mig som personlig löptränare kan hjälpa dig att sätta upp mål, skapa en träningsplan och ge dig feedback på din teknik.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page