top of page

Naturen - din nya träningspartner!

Uppdaterat: 8 juli

Om du har känt att motivationen för träning har dalat på sista tiden så har jag ett tips som kan hjälpa dig. Forskning påvisar nämligen att utomhusträning kan vara det som tar din träning till nya höjder!


En kvinna som gör sittande dips på bänk
Häng på den nya träningsvågen och låt naturen bli din nya träningspartner!


En studie från Université de Sherbrooke i Kanada visade att en grupp som tränade styrka och kondition utomhus hade en närvaro på hela 97% under 12 veckor.


Detta jämfört med en inomhusgrupp som tränade samma program, men redan efter några veckor började de tappa motivationen.


Så var lite smart och gör din träning utomhus! Inte enbart för att du kan få bättre motivation, du kan även njuta av frisk luft och härlig natur samtidigt som du stärker upp din kropp.

Ett tips är att gå till närmaste utegym eller motionsspår för att komma igång.

Vill du lära dig mer om hur du kan använda träningsutrustning på utegymmet och få ett skräddarsytt styrketräningsprogram? Då ska du boka in mig.


PS: Just nu erbjuder jag dig ett "prova på pass" i sommar utan kostnad. Bara att boka in en tid via knappen.https://www.houseofpeptalk.se/service-page/prova-p%C3%A5-pass-p%C3%A5-utomhusgym?referral=service_li2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page