top of page
Agneta sitter med benen i kors och har träningskläder på sig

Kort om mig:

Min träningsfilosofi:

Att hjälpa människor att förbättra sin hälsa och livskvalitet är min passion och som personlig tränare hjälper jag dig att hitta glädjen i träningen och stöttar dig på din resa mot dina mål.

För mig handlar träning om att må bra både fysiskt och mentalt och jag är här för att guida dig på din resa mot en hälsosammare livsstil. Jag tror att alla kan träna och att det varken behöver vara svårt eller jobbigt.  Det gäller bara att komma fram till det som motiverar och driver dig.

 

I mitt arbete fokuserar jag på det positiva och att klienten hittar och skapar sin målbild för att uppnå önskat resultat. Genom att lyssna på mina klienter och ställa de rätta frågorna, hjälper jag dem att bli ägare av sin egen målbild och skapa sin egen inre motivation och drivkraft.

Genom att erbjuda individuellt stöd och verktyg hjälper jag mina klienter att uppnå sina mål på ett hållbart sätt. För mig är träning något att se fram emot, inte något vi ska försöka undvika. 

 

Mitt mål är att ge dig verktygen för att ta makten över din kropp och inspirera dig att göra medvetna val när det kommer till din hälsa.

Jag är aktiv  elitmotionär inom Triathlon och friidrott och ett flertal topplaceringar på mastersnivå både från VM, EM och SM. Min egen träning och idrottsprestationer la grunden för att vidareutbilda mig till tränare, hälso-coach samt kostrådgivare för att hjälpa andra att träna och äta på ett hållbart och skadefritt sätt.

Låt oss tillsammans göra träning och hälsa till något roligt och hållbart!

Kontakta mig för mer information om hur jag kan hjälpa dig att göra en förändring i ditt liv.

Utbildningar:

2019-2020

Tränare för hälsa

Bosöns Idrottfolkhögskola

Diplomerad tränare med inriktning på hälsa.
Speciell inriktning:

  • Idrottsnutrion

  • Accepatance commitment therapy (ACT).

  • Diplomerad massör med inriktning på idrottsmassage och terapeutisk stretching.

Praktik: Korpen motionsförbund ( Aktiv senior)

2016 -2017

Hälsocoach och kostrådgivare

Väddö Folkhögskola

Diplomerad Hälsocoach och Kostrådgivare.  Speciell inriktning: Överviktsproblematik.

Motiverande samtal (MI)

2016 -2017

PT-löptränare

Urban tribes

Certifierad PT-löptränare. Utför regelbundet löpkurser både individuellt och i grupp. Gör individuella träningsprogram för 5 -10 km  för nybörjare, glad motionär som vana löpare.

2009-2011

Livstils- coach

Academy Coachtjärnan 

Diplomerad coach med över 120 lektions och coachtimmar

bottom of page